Light Essence
Light Essence

Transformationskurser - Transforming with Divine Will

HiResny_bild_3.jpg

Transformationskurser är för dig som vill följa ditt hjärta och skapa det liv du drömmer om.

Vi jobbar med energi från de Sju Strålarna av Divine Will för att transformera olika områden av våra liv, stärka kontakten till våra själar, expandera och väcka nytt medvetande, utveckla seende, fördjupa intuition, släppa begränsningar, skapa idealiska relationer, manifestera med Divine Will, bli visare och möjliggöra att man blir mer magnetisk till överflöd och skapar sin högsta framtid.

Vad är Divine Will?

De sju kvaliteterna av Divine Will är några av de mest kraftfulla andliga energier i universum och de kommer från de högre dimensionerna av ljus. När du arbetar med Divine Will, sår du frön som du kan skörda för flera år framåt. Möjligheter kommer att komma till dig, nya vägar kommer att öppnas, och ditt medvetende kommer att förtsätta att expandera. Divine Will kommer att kärleksfullt och milt puffa dig i vissa riktningar och göra dig mer magnetisk till överflöd och ditt högsta bästa.

När du arbetar med Divine Will sätter du din intention; du stärker din personliga Vilja, och du länkar samman med sin själs Vilja. Divine Will överöser din personlighet med nya förmågor och mer kraft att utföra din själs mål och syfte.

Oroa dig inte om du inte kan se några förändringar i din yttre värld direkt. Detta är tiden att så frön, detta är arbetet som lägger grunden för ett skifte till ett mer själfullt liv. Du behöver inte lösa hela ditt liv nu, eller skapa alla dina drömmar på bara några dagar eller veckor! Att kalla Divine Will till ditt liv kommer att ingjuta dig med andlig energi för flera år framåt. Förändringar kommer att se på vilket område i ditt liv som du fokuserar Divine Will, för Divine Will transformerar vadhelst som det sänds till.

En av Divine Will kvaliteter är förmågan att dra tillbaka energin från gamla former, så att nya kan födas. Att arbeta på detta sätt kan skapa grundläggande och underbara förändringar i vårt liv.

Kom ändå ihåg att du är den som måste bringa fram dessa förändringar; efter att ha arbetat i meditation kommer du att behöva utföra de ideer och vägledningar som du får, så att du kan uppleva transformationen i dessa områden i ditt yttre liv.

Divine Will sänds och de som tar emot det blir själva sändare av det. En del av mänsklighetens syfte är att sända Divine Will till växterna, djurens och mineralernas riken, precis som de högre rikena sänder Divine Will till mänskligheten.

Kursen består av två delar. 

​     

Kostnad: 2800 kronor/två delar.

Kursmaterial och vägledda meditationer på CD-skivor ingår i priset.

Anmäl ditt intresse redan nu. Anmälan kan göras under fliken "Anmälan till utbildningen/kursen".

Plats: Lokal meddelas senare; Skövde, Göteborg eller Stockholm.

Är du intresserad att delta i kursen eller har du frågor så kontakta mig gärna på telefonnummer 0734-136987 eller via e-post: lightessence@spray.se.

Är ni en grupp på 5-6 personer som vill gå kursen? Hör av er så kan vi försöka ordna det.

Mindre grupper 5-6 personer (2 ggr X 8 timmar)

Större grupper 15 -20 personer (2 ggr X 8 timmar)

Kursen kan ordnas på helgen.

Varmt välkommen!

Anmälan till utbildningen/kursen sker via e-post till lightessence@spray.se eller via formulär:

Utbildning/Kurs:
Företag
Namn*
Telefon
E-post*
Kommentar
 

HiResklny_bild_6.jpg

             www.orindaben.com

Information om du vill veta mera om Ljuskropp, kursen Awakening

Your Light Body och Transforming with Divine Will.

                                           

Om Light Essence | Ljuskroppskurser - Att Väcka Din Ljuskropp | Om Ljuskropp | | Kontakt